2010-06-22
19:35:08

Tävling i samarbete med Willvin.

Jag har nu fått äran att en super rolig tävling tillsammans med Petra från Willvin.
Den som vinner får välja fritt på Willvins hemsida vilken skötväska den vill ha, till ett värde av 1095kr.
Till alla skötväskor ingår även en del tillbehör.


"Jag tävlar hos kidzmode om en valfri skötväska från Willvin.
Tävla HÄR du också."

Tävlingsregler
Kopiera bilden + den kursiva texten och lägg ut på din blogg.
(Har du ingen blogg mailar du mig + 5vänner barnmode@hotmail.se)
Titta in Willvin och se vilken skötväska du skulle vilja vinna, och varför.

Tävlingen avslutas 13juli.
psssst, missa inte Willvin på facebook, även där sker en massa roliga tävlingar och tips.


Kommentarer
bloglovin
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar

Jag är med :)

Skulle hemskt gärna vilja vinna en WILLVIN Magnificent, har länge velat ha en eftersom jag nu har en liten skit skötväska som inget får plats i, måste ha en extra påse med saker under vagnen. Blir ju rätt mycket saker att ha med till två små barn (Arabelle 1år och 2 månader & Jadie 4 månader). Tidigare har både jag och sambon varit arbetslösa och därför inte haft råd med skötväskan helt enkelt, de små slantar som kom in har varit viktigare att lägga på annat. nu har jag precis börjat jobba som vikarie igen så lite extra pengar får vi in nu (över sommarn iaf) men skulle ju va ännu bättre att vinna väskan och skämma bort barnen lite extra på semestern i stället för att köpa den, skulle va jätte kul att vinna skötväskan som en "välkommen in i jobbvärlden igen" present haha. Här har jag länkat: http://neccin.blogg.se/2010/june/sara-tavlar-29.html

Nu håller jag tummar och tår för att turen ska va på min sida :)

2010-06-22 @ 20:24:51
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Johanna mamma till 2 prinsessor

Jag är verkliugen med på denna helt underbara tävlign

min länk: http://johannamadeit.blogg.se/2010/june/jag-tavlar-hos-kidzmode-1.html

Om jag vann så skulle jag vilja vinna en WILLVIN Magnificent. Jag är helt såld på just den väskan och vill verklgen ha den i min ägo då det jag har nu som skötväska är min lilla skinnväska och påsar, så en ordentligt bra skötväska skulle vara ett stort plus och jag skulle bli en stolt ägare av en willvin :)

2010-06-22 @ 20:25:40
URL: http://johannamadeit.blogg.se/
Postat av: Malin & Elise

Jag vill vara med och tävla. Vinner jag hade jag valt WILLVIN Magnificent Leatherette i brun, vill just ha den för den är i konstläder = lätt att rengöra. Behöver en ny skötväska och har hört mycket bara om just willvin.har länkat på bloggen: http://malinmedk.blogg.se/2010/june/willvin-13-juli.html#comment2010-06-22 @ 20:33:02
URL: http://malinmedk.blogg.se/
Postat av: evamar

Jag ska snart bli faster och tror att min bror skulle uppskatta en WILLVIN MultiDad, som inte är så tjejig. För såklart ska han också vara pappaledig. Och eftersom jag siktar in mig på att bli världens bästa faster vore det underbart att få börja med att vinna en väska till Lilleman och hans pappa.PS. Länken finns här:http://evamar.blogg.se/2010/june/skotvaska-13-juli.html

2010-06-22 @ 21:24:01
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: fam. Andersson - Lindblad

Denna tävlingen går bara inte att missa! :D Jag har länkat här: http://jimmylotta.blogspot.com/2010/06/tavling-willvin-137.htmlOch min motivering då är:

Jag ska förhoppningsvis starta eget snart,

tankarna är igång och väntar på fart,

en go kille var här idag och vi är med på ett projekt,

det kan innebära en del jäkt,

sådärför önskar jag att vinna en WILLVIN Magnificent väska,

en snygg skötväska som passar oss alla tre utan att av sparpengar behöva fläska!hahahahaha :D Vilket nödrim ;) Hoppas på tur :D Du får ta rimmet med en nypa salt ;)

2010-06-22 @ 21:30:09
URL: http://jimmylotta.blogspot.com
Postat av: Lillan - gravid<3

ojoj vilken super tävling. klart jag vill vinna därför att jag har spanat in denna skötväska länge och vill vill vill ha den till vårt kommande lilla knyte men tyvärr tycker sambon dessa är påtok för dyra och tycker vi ska nöja oss med en billigare variant.har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2010/june/skotvaska-1.htmlom jag vinner skulle jag välja WILLVIN Magnificent!

2010-06-22 @ 21:55:10
URL: http://tavlingstipsarna.blogg.se/
Postat av: Alexandra mamma till tove

jag är gättegärna med och tävlar. om jag vinner så vill jag ha en WILLVIN Magnificent Leatherette för att jag skulle verkligen behöva en ny skötväska då våran både är för liten och trasig här och där.

nu när dottern växer så tar man med sig allt mer grejer. och då behöver vi en större väska.jag har länkat här http://axdal.se/troll/2010/06/22/13-juli-willvin-vaska/

2010-06-22 @ 22:04:23
URL: http://www.axdal.se
Postat av: Annika - 3barnsfamiljen blir 4barnsfamilj!

Jag är absolut med o tävlar!

Jag vill så gärna vinna en Willvin Magnificent och kan inte uttrycka HUR gärna jag vill det - för det går inte sätta ord på! :)

Varför jag ska vinna? Jo jag har en skötväska idag, som inte riktigt hänger med som den ska. Det är ett enda fack i den, och den har hängt med i över sex år nu!

Nu är jag gravid igen och tanken har slagit mig att jag måste skaffa mig en ny skötväska. Måste skaffa ny vagn (syskonmodell), och denna skötväska (som knappt hänger med idag) kommer ju inte klara att mäta sig med den nya vagnen! :) Sen tillkommer kostnader för ny bil o grejjer också eftersom det faktiskt blir fyra barn nu - och att trycka in oss två plus fyra barn i någon av våra vanliga bilar (som vi har idag) - är ingen smart ide! :)

Så ja... det blir mycket förändringar nu, en ny skötväska skulle verkligen förgylla våran tillvaro lite extra, lite guldkant på tillvaron så att säga!Jag vill verkligen vinna!! Behöver jag säga mer? ;)Min länk finns här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/june/kidzmode-willvin.htmlKram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

2010-06-22 @ 22:04:47
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Johanna - mamma till Leia

Först länken: http://johannaostblom.blogg.se/tavlingar/2010/june/skotvaska.htmlSkulle vilja vinna WILLVIN Magnificent för att varje gång jag hamnar på denna sida sitter jag och dregglar över dessa. Dom har så många bra funktioner som jag verkligen önskar att min skötväska hade. Fack för diverse grejer så att man hittar dom utan att behöva slänga ut halva innehållet vore ju guld!

2010-06-22 @ 22:19:43
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: Lindet

Hejsan!Jag vill väldigt gärna vara med och tävla.

Skulle bli så otroligt glad ifall jag vann.

Jag har velat ha en Willvin ett bra tag nu och vet att jag skulle bli väldigt nöjd med den. En stabil, slitstark, snygg och väldigt praktisk väska som passar både mig och sambon. Jag håller tummarna stenhårt för en WILLVIN Magnificent Napped.Länkar här:

http://lindet.blogg.se/tavlar/2010/june/137-willvin-kidzmode.html#trackbackKram Lindet

2010-06-22 @ 22:41:36
URL: http://lindet.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh vilken toppen tävling som m an absolut inte får missa. Om jag har turen på min sida så skulle jag vilja ha en WILLVIN Magnificent. Och detta vore som en dröm att få vinna denna toppen väska då jag för tillfället inte har någon riktig skötväska utan en vanlig väska som allting ligger huller om buller i. Så jag behöver helt enkelt lite mer ordning och reda för att slippa bryta ihop så fort man behöver något i väskan:)Länkar här

http://familjengranberg.blogg.se/2010/june/vinn-en-skotvaska-1.htmlHoppas på tur

Kram Linda

2010-06-22 @ 22:42:57
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Postat av: Anna Vid

Hejsan!

Jag vill gärna vara med och delta.

Jag skulle bli så glad om jag vann en skötväska till Melina då jag i dagens läge inte äger någon.

De mesta sätts i plastpåsar och de är ju inte alltid den mest praktiska lösningen när man ska gå upp för trappor och kånka på tung plastkasse samt bära bebis.

Men om jag skulle ha turen med mig vill jag gärna vinna en "WILLVIN Magnificent Napped", då jag tyckte den verkade mest praktisk med många fack som man kan lägga även de minsta sakerna som behövs med på färden..Min länk :http://gulligamelinasmamma.blogg.se/2010/june/vinn-en-valfri-skotvaska.htmlHåller tummarna

2010-06-22 @ 23:19:49
URL: http://gulligamelinasmamma.blogg.se/
Postat av: Jenn

Jag BEHÖVER verkligen en ny skötväska, så jag hoppas att jag har turen med mig i denna tävling och få fingrarna på denna lyxigamodell WILLVIN Magnificent Napped 1095 kr i vart! Som fattig studerande och ensamstående mamma med 2 barn,är detta en skötväska jag bara kan drömma om!!!

Jaghar länkat din tävling här: http://barbados.blogg.se/category/tavlingar.html

2010-06-23 @ 08:30:49
URL: http://barbados.blogg.se/
Postat av: helena nordberg

Vilken bra och rolig tävling!

Om jag vinner skulle jag vilja ha:

WILLVIN MAGNIFICENT LEATHERETTE

Färg: Beige

Material: Konstläder

Mått:

35x33x13 cm

Best.nr: WL005Anledningen till att jag skulle vilja vinna är att jag just nu har en skötväska som jag fått av en släkting, den har typ inga fack och är ful som tusan. Opraktisk och oattraktiv.

Tyvärr har jag inte råd att köpa en ny då jag är ensam med en 4 månader gammal dotter.

Hoppas hoppas hoppas!!

2010-06-23 @ 08:59:51
URL: http://hemmahoshelenaomajken.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh, jag vill vara med och tävla!

Jag önskar mig en WILLVIN Magnificent Napped om jag har turen och vinner.

Jag har sedan dottern föddes och jag köpte min första skötväska avfärdat allt vad skötväskor heter, de är oanvändbara! Tills nu! Jag tror jag börjar bli omvänd, det finns visst funktionella och snygga skötväskor och jag har snöat in mig på Willvin. I höst kommer jag att bli trebarnsmor, om jag har tur kommer dottern att hinna bli blöjfri innan dess, om inte så kommer jag att ha tre blöjbarn! Då blir det en utmaning att packa skötväskan, jag behöver en Willvin..;-)Må gott!Mvh HannaHär är länk till min blogg; http://hannafias.blogg.se/2010/june/hoppas-hoppas-hoppas.html

2010-06-23 @ 09:30:16
Postat av: mathilda

Jag har tipsat via mail.

Om turen är på min sida skulle jag vilja ha en Willvin Magnificent, varför? Jo av den enkla anledningen att jag förälskat mig i den :)

2010-06-23 @ 14:56:42
Postat av: Sofia

Det här är en tävling jag har längtat efter.. :)Länkat på min blogg:

http://fialuringens.blogg.se/2010/june/tavlar-om-willvin-skotvaska.html#trackbackVår gamla skötväska har inte fungerat nu på vår nya Bugaboo bee, så den här hade varit perfekt för oss! Att dom verkar galet praktiska med alla fack är ännu bättre. Alla extrakläder, blöjor, skedar, mat, vårservetter, påsar, leksaker osv är pest att släpa med i diverse väskor just för att vi inte har en fungerande skötväska.Sen tycker jag den ser riktigt bra ut också. :)Om vi vinner vill vi ha en Brun WILLVIN Magnificent Leatherette

2010-06-23 @ 16:14:29
URL: http://fialuringens.blogg.se/
Postat av: Kicki

Hej!

Jag vill gärna vara med och tävla. Har länkat till tävlingen i min blogg.Om jag vinner skulle jag vilja ha en WILLVIN Magnificent då den verkar passa våra behov just nu och senare kan fungera som en vardags väska när jag börjar jobba efter föräldraledigheten.MVH Kicki

2010-06-23 @ 20:19:25
URL: http://www.om-en-mamma.blogspot.com/
Postat av: Anna

Hej! Nu har jag mailat till 5 vänner och skickat kopia till dig. Jag skulle välja en Magnificent Leatherette om jag blev den lyckliga vinnaren. Varför jag skulle vilja vinna? Jo, därför att min nuvarande skötväska är för liten, opraktisk, ofunktionell, osnygg - kort sagt oduglig! Med två små barn på 2 år respektive 9 månader är god organisation a och o, något som min skötväska inte pallar för... :-)

2010-06-23 @ 22:04:05
Postat av: Agnes

Jag vill jättegärna vara med! Om jag vann skulle jag välja en svart WILLVIN Magnificent Napped. Två utav mina närmaste vänner har precis fått varsin liten knodd och de är både väldigt avundssjuka på min Willvin Magnificent Leatherette. Därför hade det varit kul att få vinna en till någon av dom. Kommer bli ett jäkla bråk men dom kanske kan ha den varannan vecka? ;)Länk:

http://agnestavlingsblogg.blogspot.com/2010/06/13-juli-skotvaska-willvin.html

2010-06-24 @ 00:50:02
URL: http://agneslauedberg.blogspot.com/
Postat av: HildeM

For en fantastisk premie!

Jeg har ikke noen stelleveske og nå er min prins 5 måneder, og håper jeg kan være så heldig å vinne denne hos deg, og at jeg kal delta selv om jeg er fra Norge :) Det hadde gjort hverdagen mye lettere om jeg hadde hatt en stelleveske det er sikkert!

Vinner jeg vil jeg ha denne nydelige vesken http://www.willvindesign.se/nb/webshop/produkter?view=product&prod_id=16Har også lenket til deg her: http://konkurranseblogg.blogspot.com/2010/06/vinn-stelleveske_24.htmlKlem fra Hilde :)

2010-06-24 @ 12:45:26
URL: http://hmoholt.blogspot.com/
Postat av: Madelene & Vincent

Självklart vill jag och Vincent tävla om en skötväska! :D

http://maddeluttten.blogg.se/2010/june/tavling-skotvaska.html

Glad midsommar och kram så länge :)

2010-06-24 @ 17:32:17
URL: http://maddeluttten.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag har ju alla redan en underbar skötväska från Wiillvin och vet hur bra dom väskorna är!

Jag skulle så gärna vilja vinna en Willvin magnificent napped åt min kompis som nyligen fick barn. Jag tror den skötväskan skulle passa både ihop med deras vagn och deras behov.

Hoppas på tur!Här kommer länken:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/june/tavling-willvin-skotvaska-137.html2010-06-24 @ 18:02:07
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Ella

jag har länkat!om jag vinner vill jag ha en willvin magnificent leatherette i brunt.jag tycker den är supersnygg o skulle bli superglad om jag vann en skötväska från willvin!

2010-06-24 @ 19:32:54
URL: http://cuteelliz.blogg.se/
Postat av: Malin Rautila

Hej! Vill självklart vara med i din fina tävling även jag och länkar såklart så att fler hittar hit på: http://theotott.blogg.se/2010/june/skotvaska-13-juli.htmlSkulle vi ha turen med oss skulle vi vilja vinna en WILLVIN Magnificent skötväska som är underbar..och så motiveringen då:"Vill ha en skötväska som är snygg och rymmer som mest,

och där mina vänner är Willvin bäst!

För då snygg design och unisextänk ska råda,

står Willwin Magnificent definitivt för båda!Håller tummarna! Ha det bra så länge!

Kramar Malin

2010-06-24 @ 19:38:31
URL: http://theotott.blogg.se/
Postat av: Veronica, Gravid i v36 ♥

Åh gud så glad jag blir nu när jag ser att du har den här tävlingen. Vet du hur mycket jag trånat efter dessa skötväskor? Kollar på dom dag ut och dag in, jag har verkligen fastnat för just dessa skötväskor och vill verkligen ha en av dem, har dock inte råd så det har bara blivit så att jag kollat, även fast jag så gärna skulle vilja klicka hem en. Har ingen skötväska och jag skulle bli världens lyckligaste ifall jag vann detta... ÅÅÅH va glad jag skulle bli, du förstår inte, även min sambo som får höra mitt tjat om hur mycket jag vill ha en av dessa skötväskor skulle bli så glad ifall vi vann ^^,Jag tycker alla deras skötväskor är superfina, men har fastnat lite extra för dessa; All In One Care Bag och WILLVIN Magnificent :) Dem (liksom alla andra skötväskor från willvin) rymmer mycket och är otroligt praktiska när man ska ut för en dag och behöver ha me sig allt till bebis som man annars måste ha flera väskor till. Att vinna en av dessa vore kanon, och det skulle göra mig så otroligt glad. Gud så glad jag skulle bli!!!Håller verkligen tummarna nuKramarLänk; http://veronicaodquist.webblogg.se/2010/june/tavling-skotvaska-fran-willvin.html#comment

2010-06-24 @ 20:09:48
URL: http://veronicaodquist.webblogg.se/
Postat av: care69

Jag är med!Vinner jag önskar jag: WILLVIN Magnificent Leatherette, dels för att den verkar så praktiskt och dels så tycker att det är en så snygg väska att man kommer använda den som vanlig väska efter skötväskeperioden.Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/06/13-juli-vinn-skotvaska-fran-willvin.html

2010-06-26 @ 15:57:14
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: Marre

Jag skulle verkligen vilja vinna skötväskan WILLVIN Magnificent Napped, den svarta, för att den är både jättesnygg och verkar väldigt praktisk dessutom. Har mailat dig + 5 vänner. =)

2010-06-28 @ 19:55:23
Postat av: Therese

Jag vill själklart va med och tävla. Jag har kollat in Willvins väskor nu i minst ett år, men inte haft pengarna till att köpa en ny väska. Just nu packar jag mina barns kläder, blöjor, mat och annat man har med sig i påsar eller tillfälliga handväskor. Saknar en snygg, praktisk skötväska som får plats med allt som två barn kan behöva ha med sig ut om dagarna. Jag hoppas innerligt att jag får chansen att vinna.Jag vill i så fall ha en WILLVIN Magnificent Leatherette, vinröd. Den är sååå läcker!håller tummarnaHar länkat här: http://mirasmamma.blogg.se/2010/june/tavling-skotvaska.html

2010-06-29 @ 08:28:45
URL: http://mirasmamma.blogg.se/
Postat av: Philippa - mamma till Therese

http://phlippans.blogg.se/2010/june/tavling-hos-kidzmode.htmlJag vill vinna en Willvin Magnificent Leatherette i brunt. har suktat efter en sådan i evigheter känns det som men ekonomin tillåter inga sådana utsvävningar riktigt. Den verkar så fruktansvärt praktisk och rymlig vilket våran nuvarande inte är. Eftersom jag inte fick igång amningen krävs det helt plötsligt mycket mer utrymme än innan och nu med den "vanliga" maten också så finns ingen plats alls kvar i skötväskan för extra ombyten o.dyl. Tanken är dessutom att det ska bli ytterligare ett barn ganska så snart och då vore en sådan skötväska guld värd, så man får med sig blöjor och kläder osv till båda

2010-06-29 @ 09:17:46
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: Sanna

En perfekt tävling för mig som verkligen behöver en skötväska. Jag önskar vinna den snygga "WILLVIN Magnificent" som skulle passa mig som handen i hansken då den passar bra för mig som gärna är aktiv och rör på mig mycket och framförallt har många bra fack för alla sorters saker som man släpar med sig.Har länkat här: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2010/june/tavlar-om-en-skotvaska-1.html#comment

2010-06-30 @ 00:08:08
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Cicci

Hur kan jag ha missat denna sidan?? Efter sommarn blir det ny vagn. En sittvagn. Eftersom våran skötväska vi har nu matchar vagnen och kommer följa med vagnen när vi säljer den, så vill jag så gärna ha en ny. Har planer på att köpa en på Ullared, om jag ingen vinner. ;) Men All In ONce Care Bag gjorde så mitt hjärta slog dubbla slag! Snygg och praktisk! Det behöver jag, eftersom jag alltid fyller skötväskan till fullo o sen aldrig hittar nåt i den. Så många fack = bra!Länken finner du i min tävlingsblogg:

http://tionolletttio.blogspot.com/2010/07/13-juli-skotvaska-fran-willvin.html#commentsHa en bra dag! :)

2010-07-01 @ 10:15:49
URL: http://tionolletttio.blogg.se/
Postat av: Margona Strömberg

Ååå denna tävling kan man ju bara inte missa!!!

Skulle gärna vinna en:

WILLVIN Magnificent LeatheretteVarför?? Jag har en helt värdelös skötväska just nu...få fack och för mjuk så den håller inte formn och alla saker blir svåra att finna i den...Därför skulle jag gärna vinna en sån här fin skötväska som har MÅNGA fack och verkar väldigt stabil...Har mailat dig + 5 vännerNu hoppas jag på en massa massa tur!!! Håller tummar o tår!!!Mvh

Margona Strömberg

maggan_20@hotmail.com

2010-07-01 @ 12:01:31
Postat av: Tessan

Hej! Jag är med och tävlar och har länkat på min blogg.

Och vill vinna

WILLVIN Magnificent Napped väskan pga att jag inte för tillfället har en skötväska alls för min gamla gick sönder för 2 veckor sedan. Håller på bli galen då jag är utan och här på Åland är de svindyra och jag hinner inte åka till sverige på ett bra tag!

2010-07-01 @ 23:10:24
URL: http://lovleychildren.blogspot.com
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Jag är gärna med! Jag skulle vilja vinna en WILLVIN Magnificent. Varför just jag ska vinna är för att jag vet hur bra väskan är (har en egen fast en WILLVIN Magnificent Leatherette), ja jag skulle vilja vinna en till min sambos bror som har en liten dotter, han har våran gamla väska som följde med när han fick vår gamla vagn men den väskan är både ful, fläckig och riktigt dålig. Jag skulle vilja ge honom en helt ny väska, en väska som jag själv vet är riktigt bra. :)Länkat: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2010/july/137-willvin.html

2010-07-04 @ 09:34:17
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: emelie, elliotts mamma o gravid med nr2

oo..vilken bra tävling. Passar utmärkt eftersom sonen tagit sönder våran skötväska i dragkedjan o nu hur lätt som helst kan slänga ur både de ena och det andra ur den!Jag är totalt förälskad i den svarta

WILLVIN Magnificent Nappedlänk: http://emlisch.blogg.se/2010/july/tavling-skotvaska-willvin.html

2010-07-05 @ 08:48:48
URL: http://emlisch.blogg.se/
Postat av: Johanna

Å vill gärna vara med och tävla om en skötväska från Willivin. Den skötväskan som jag önskar vinna är en WILLVIN Magnificent Napped (svart.

Varför jag önskar mig en sådan här väska är för att snart ska min dotter bli storasyster och vad vore inte bättre med en väska som passar för två, då jag inte bara behöver ha med mig saker till bebisen utan mat till min dotter som är glutenintolerant. inte alltid så skoj att bära omrking på de sakerna som jag gör just nu i en platspåse...Har tispat i min blogg (som är under uppbyggnad)

http://tokmajasliv.blogg.se/2010/july/tavling-hos-kidzmode.html

2010-07-06 @ 10:07:07
URL: http://tokmajasliv.blogg.se/?tmp=06100143
Postat av: leopardia

Jag har spanat in WILLVIN Magnificent Napped, som jag tycker passar till min bästaste bästa kompis, som just fått reda på att hon bär på en liten myra i magen. Och det är därför jag vill vinna, för att överraska henne.http://leopardia.blogg.se/2010/july/vinn-skotvaska-hos-kidzmode.html

2010-07-06 @ 23:10:09
URL: http://leopardia.blogg.se/
Postat av: Caroline - Mamma till Noah

Vill absolute inte missa denna tävling!! Om jag vann skulle jag välja, WILLVIN Magnificent Napped.Först hittar jag ett hål i klädseln på vagnen, några dagar senare upptäcker jag att varukorgen under vagnen släpper i sömmen. Gick nån dag så skulle jag packa skötväskan så ser jag att även den gått sönder!! Remmarna man knäpper fast me på vagnen har gått sönder o faller ihop när som!

Blev så ledsen när jag såg att den oxå gått sönder.

Jag bara ser pengarna rulla iväg, klädseln, varukorgen och nu skötväskan.Tänk om jag vann denna tävling så kunde jag strycka skötväskan ifrån listan.

Hoppas hoppas jag har turen! =)Tipsat;

http://caaaaaaroliine.blogg.se/2010/july/tavla-om-en-willvin-skotvaska-hos-kidzmode.html

2010-07-07 @ 11:30:17
URL: http://caaaaaaroliine.blogg.se/
Postat av: Malla

Jag vill vara med och tävla om en skötväska!

2010-07-07 @ 17:00:27
URL: http://mrsmummy.blogg.se/?tmp=07165413
Postat av: Johan

Nu har min älskade fru varit med i otaliga tävlingar om just denna skötväska men aldrig haft turen på sin sida.

Vi har två små underbara töser här hemma. En på 3 år och en på 8 månader. Den minsta föddes med olika allergier och vi har haft en tuff vinter/vår innan detta upptäcktes. Skötväskan vi har är alldeles för liten och det vi behöver ha med oss får numera åka under vagnen!!

Så nu vill jag vinna WILLVIN Magnificent Leatherette åt henne som en försenad bröllopsgåva ( vi gifte oss 27/3 )

2010-07-07 @ 18:40:40
Postat av: Camilla

Å skötväskan vet du ju att jag vill vinna;) Å jag vill ha "WILLVIN Magnificent Napped" för den skulle gröa sig så snyggt på min "traktor"-vagn, och till och emd David skulle nog våga gå med den offentligt;) Länkat såklart:http://millalito.blogspot.com/2010/07/willvin-13-juli.html

2010-07-07 @ 20:53:25
URL: http://tiptoe-camilla.blogspot.com/
Postat av: Anna på Grönkulla

Jag vill gärna ta chansen. Vi har en skötväska från det stora möbelvaruhuset just nu och tja den funkar väl sisådär... Skulle vara toppen att få testa en Willvin och nu när sambon snart tar över på hemmafronten skulle det vara roligt att ha en ny snygg och praktisk skötväska! Vi håller tummarna för det. Har länkat här:

http://annapagronkulla.blogspot.com/2010/07/jag-tavlar-om-en-skotvaska-hos-kidzmode.html

2010-07-07 @ 21:40:50
URL: http://annapagronkulla.blogspot.com
Postat av: Veronica - mamma till Theo

Länkat här:

http://virresblogg.blogspot.com/2010/07/tavling-slut-13-juli.htmlJag hoppas vinna en WILLVIN Magnipack - vore toppen med en ryggsäck som man snabbt kan ta med sig...både för mamma och pappa =)veronica_134@hotmail.com

2010-07-07 @ 22:23:58
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com/
Postat av: elin

WILLVIN Magnificent Napped skulle gärna få flytta hem till mig (om man nu måste välja bara en) =)Varför jag vill vinna? Vem vill inte vinna en komplett väska som är råsnygg! Väskan får gärna agera handväska under hösten, bb-väska i februari och senare skötväska. Komplett på alla sätt och vis!

2010-07-07 @ 22:32:28
Postat av: Jill

Hej, jag vill verkligen vara med i denna tävlingen!

Jag skulle vilja ha en Willvin Magnificent om jag vann tävlingen! Jag skulle vilja vinna den för att jag har hört så himla mycket bra om Willvins skötväskor men har inte möjligheten att köpa den själv,då e d ju perfekt att vinna den:) Jag har haft flera olika skötväskor, men ingen som passat sådär riktigt bra men enligt alla "recensioner" på denna skötväskan så tror jag verkligen att den skulle passa perfekt:)Här e länken från min blogg;

http://livetmetexx.blogg.se/2010/july/jag-tavlar-om-skotvaska.html

2010-07-08 @ 10:12:40
URL: http://livetmetexx.blogg.se/
Postat av: Hannele - snart 2-barns mamma

Hej!

Jag är med och tävlar! :)Om jag vann då skulle jag välja http://www.willvindesign.se/sv/webshop/produkter?view=product&prod_id=3 för att i sept så kommer vi bli 2 barnsföräldrar och den skötväskan vi har nu är för liten även fast vi har 1 barn förtillfället och vi har letat efter en skötväska och nu hittade vi en som vi tänkte vara med och tävla om och det är den som jag har länkat om :)

Skulle bli perfekt att använda i höst sen när bebis nr 2 kommer till världen!Har tipsat dig plus 5 vänner./

Hannele

2010-07-08 @ 17:42:17
Postat av: Jenny

Jag vill självklart vara med och tävla!

Jag har länkat på bloggen: http://skruttensmamma.blogspot.com/2010/07/tavling_08.html

Om jag vinner skulle jag vilja ha WILLVIN Magnificent Leatherette. Dels för att jag tycker att den är grymt snygg, men främst för att mina barn är födda med endast ett års mellanrum, vilket gör att jag har TVÅ killar som behöver blöjor, ombyte och allt annat som hör till i väskan. Den här verkar rymlig men ändå smidig. Vi har länge letat efter den optimala väskan för våra behov och den här verkar vara just det!Håller tummarna stenhårt!

2010-07-08 @ 22:47:25
URL: http://skruttensmamma.blogspot.com
Postat av: Erica B

Hejsan!Är gärna med och tävlar om en Willvin :-), skulle jättegärna vilja vinna en WILLVIN Magnipack!Varför? Har en liten i magen och en blivande storebror med en turbo inställd enbart på full fart-medvetslös ;-) MISSTÄNKER skarpt att två händer kommer att vara bra i så många lägen som möjligt och därför vore det toppen med skötväsk-ryggsäck!Att vi sen är ute massor i skogen redan nu är ju en bonus att få upp och bort skötväskan från vagnen då vi ofta inte har med den och bära över axeln är inte min grej alls. (har inte ens en egen handväska ;-O )Håller tummarna!

Postat av: Jane Johansson

Hej, wow! Äntligen en till Willvintävling. Jag har tävlat i flera stycken men aldrig vunnit någon. Håller tummarna att det går bättre denna gång, fantastiska skötväskor ju!Om jag vinner vill jag ha en "WILLVIN Magnificent" (995:-)Jag har länkat i min blogg; http://www.janejohansson.se/2010/07/willvin-skotvaska.html

2010-07-09 @ 08:06:17
URL: http://www.janejohansson.se/
Postat av: ♥ mikaela

Jag och Elsa är med och tävlar. :) Och om vi skulle vinna så vill vi gärna ha en svart WILLVIN Magnificent Napped eftersom den var helt gudomligt fin, praktisk och passar lika bra till mamma som till pappa. :) Och den skulle dessutom bli en helt underbar present till min bästa vän som är nybliven 3-barns mamma och som verkligen skulle behöva en toppen-skötväska. :)

Här har jag bloggat om tävlingen:

http://ingamikaela.se/2010/july/willvinse-tavling.htmlHeja oss, heja oss :)

min mailadress: mikaelasundvisson@hotmail.com

2010-07-09 @ 12:36:52
URL: http://ingamikaela.se
Postat av: En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma

En Willwin magnificent skulle jag vilja vinna till min sons gudmor som väntar sitt första barn. Vore kul att få ge en så fin present.Har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2010/july/skotvaska-137.html

2010-07-09 @ 23:23:51
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Lyndi

Hej!

Jag är gärna med och tävlar. :-)Om jag vann, så skulle jag vilja vinna WILLVIN MultiDad i röd. Supersnygg!Min motivering: Efter mycket kämpande så har jag och min sambo lyckats bli gravida med ett litet efterlängtat syskon till vår son. Denna skötväskan skulle passa oss både jättebra och ett stort plus i kanten är att min sambo är väldigt svag för färgen röd. ;O) Den hade varit perfekt för oss inom en framtid. ♥Ha det gott i solen!Jag har länkat här: http://lyndibloggar.blogg.se/2010/july/-jag-tavlar-.html#comment

2010-07-10 @ 12:00:54
URL: http://lyndibloggar.blogg.se/
Postat av: Cathy

Har varit med i ALLA tävlingar jag hittat med en Willvinväska som vinst, vill såå gärna vinna en "WILLVIN Magnificent"!!Jag vill vinna för skötväskan jag har nu är från 2000, den är sliten---minst sagt, inget praktisk...allt ligger huller om buller i den å hålen blir fler å fler:-( Har tittat på nya väskor men inte hittat den perfekta förren jag fick titta på en väska från Willvin som en kompis hade. Älskade väskan å den va så snygg å väldigt genomtänkt!!

Vi försöker få ett barn till å behöver verkligen en ny väska, den packas å är ju med överallt....så jag håller tummarna väldigt hårt å hoppas få vinna en:-)!!!Har länkat från min blogg:http://fourkids.blogg.se/2010/july/tavlar.html

2010-07-11 @ 00:33:40
URL: http://fourkids.blogg.se/
Postat av: Camilla

Klart man är med i en sådan tävling. Hoppas på tur nu.

2010-07-12 @ 07:11:43
Postat av: Amy

Här är länken till min blogg.. http://olimy.blogspot.com/2010/07/tavlar.htmlJag skulle vilja vinna

WILLVIN Magnificent för att jag behöver en skötväska som har en lösning för mig som behöver ha med mig mycket saker till flera barn.

2010-07-13 @ 10:07:30
URL: http://olimy.blogspot.com
Postat av: emelie

Jag är med. Om jag vinner vill jag ha en WILLVIN Magnificent Napped. Passar nog bäst till våran vagn.http://empeliel.blogg.se/2010/july/tavlar-om-en-skotvaska.html

2010-07-13 @ 11:58:40
URL: http://empelie@hotmail.com
Postat av: Nathalie

Jag vill sååå gärna vinna wn WILLVIN Magnificent Leatherette!! Jag har varit med i flera andra tävlingar men aldrig haft turen på min sida!!

Varför vill just jag vinna ?! Skötväskan jag har nu är alldeles för liten och rymmer inte ens hälften av det jag vill ha med mig till mina två små töser ( 3 år och 8 månader gamla )

Men denna väska i våra ägor skulle vårat liv bli betydligt enklare =) Dessutom är den sjukt snygg också!

håller mina tummar

2010-07-13 @ 14:29:28
Postat av: aserehT

Jag vill tävla! Har lagt in i min blogg nu. :-)

Drömvinsten vore ju helt klart en brun MAGNIFICENT LEATHERETTE. :-)

2010-07-13 @ 17:39:15
URL: http://stickig.blogspot.com/
Postat av: Johanna mamma till 2 prinsessor

Skriver igen då jag inte vet om min kommentar kommit med förut..

Jag vill gärna vara med och tävla om en underbar väska från Willvin, om jag vann så skulle jag välja en Willvin Magnificent

Min länk finner du här: http://johannamadeit.blogg.se/2010/june/jag-tavlar-hos-kidzmode-1.html

2010-07-13 @ 18:11:28
URL: http://johannamadeit.blogg.se/
Postat av: Kristin

Jag skulle vilja vinna WILLVIN Magnificent Napped för den är snygg, stilren och mycket praktisk. Har inte köpt barnvagn än men i och med att svart passar till allt så skulle denna bli utmärkt :D

Skickar mail till dig och fem vänner.

2010-07-13 @ 18:39:49
Postat av: Patrik

Jag skulle gärna vilja vinna en WILLVIN Magnificent Leatherette med motiveringen:Frugan undrar: kan det verkligen stämma?

- Att vi inte har en Willwin här hemma?

Jag hoppas så klart att en sådan vinna

trots att jag tävlar i denna sena timma.Mailar dig och fem andra i hopp om vinst! :)

2010-07-13 @ 21:42:07
Postat av: Teskedsmamman Magdis

Med en ny bebis på gång och ingen skötväska kvar, då allt sådant såldes... vi skulle ju inte ha fler barn ;) Sådå är jag SJÄLVKLART på och vill vara med och tävla!!http://tesked.blogspot.com/2010/07/jag-tavlar-hos-kidzmode-om-en-valfri.html

2010-07-15 @ 23:57:40
URL: http://tesked.blogspot.com/


Kommentera här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-post: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Din Kommentar:


  • Tillbaka

  • Trackback